Παρά τις… συστάσεις από αστυνομία και ΓΓΑ για αποφυγή μετακινήσεων οργανωμένων οπαδών, τα παρατράγουδα δεν αποφεύχθηκαν… Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ άρχισαν να συμπλέκονται έξω από το κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου σήμερα και αύριο διεξάγεται το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (με τη συμμετοχή επίσης Αθηναϊκού και Πρωτέα Βούλας).

Η αστυνομία είχε αποφασίσει στη σύσκεψη της Τρίτης να μην παραχωρήσει εισιτήρια στις ομάδες, αλλά να διατεθούν αυτά σε εκδοτήρια έξω από το γήπεδο πριν τους αγώνες τονίζοντας πως απαγορεύεται η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών με διακριτικά.

Το μέτρο αποδείχτηκε τουλάχιστον ατυχές, αφού η προσέλευση των οπαδών για να προμηθευτούν εισιτήρια αρκετή ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ (17:00 παίζουν ΠΑΟΚ-Αθηναϊκός και 19:30 Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας) έφερε… συναντήσεις και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να επανέλθει η τάξη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν τριψήφιος αριθμός κουκουλοφόρων πλησίασε στο κλειστό και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Η αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες να απομακρύνει τους θερμόαιμους οπαδούς μακριά από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού, αλλά και να τους απομακρύνει από την πόλη.

Ανησυχία, ωστόσο, υπάρχει και για το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά και για όσο διάστημα θα συνυπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων στο Βόλο.

Πηγή: sport-fm