O Ολυμπιακός ξανά στην κορυφή! Μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει πλέον μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, κάτι που είχε να συμβεί 9 μήνες!
Ο Ολυμπιακός είναι ξανά πρωτοπόρος στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά έπειτα από 9 μήνες. Πιο συγκεκριμένα η τελευταία φορά που είχε την πρωτιά στην κατηγορία ήταν όταν είχε κερδίσει τον Πανθρακικό με 3-0 στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 13 Δεκεμβρίου 2009.

Στις 20 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους ηττήθηκε από τον Άρη και έπεσε από την κορυφή. Αφότου πέρασε λοιπόν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι Πειραιώτες επανήλθαν στην κορυφή μετά τις 3 σερί του νίκες.

Μία… νέα αρχή

Για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση της κορυφής δεν ανεβάζει μόνο κατακόρυφα την ψυχολογία της ομάδας. Της δίνει το έναυσμα να κάνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Μια καινούρια αρχή, όπου θα μπουν οι βάσεις για ακόμη πιο καλή παρουσία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά και πιο καλές εμφανίσεις στις επόμενες αγωνιστικές.

Μετά την περσινή… καταστροφική για τον Ολυμπιακό χρονιά, το μόνο που έχουν όλοι στον σύλλογο στο μυαλό τους είναι το να κερδίσει ξανά η ομάδα τα πρωτεία στην Ελλάδα. Να μπορέσει να πάρει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο.

Οι νίκες φτιάχνουν χαρακτήρα!

Παράλληλα τα… τρίποντα που παίρνει ο Ολυμπιακός φτιάχνουν τον χαρακτήρα της ομάδας. Οι Πειραιώτες έχουν φέτος στο ρόστερ τους παίκτες με προσωπικότητα, ποιότητα και ηγετικά χαρίσματα, που θέλουν πάντα να κερδίζουν.

Νίκες σαν και αυτή επί του Αστέρα Τρίπολης είναι ό,τι καλύτερο για αυτούς τους ποδοσφαιριστές, καθότι τους τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τους κάνουν να… πατάνε πολύ καλύτερα μες στο γήπεδο.

Και αυτό γίνεται σε μία περίοδο που οι παίκτες ακόμη δεν έχουν… δέσει μεταξύ τους και δεν έχουν πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Εκτός αυτού οι απαιτήσεις του κόσμου είναι αυξημένες για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα να κατακτά τίτλους και αυτό το ξέρουν πολύ καλά άπαντες στο λιμάνι…

Πηγή: www.gazzetta.gr