Είναι ένας από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Πόρτο, τη Βέρντερ Βρέμης, τη Γιουβέντους, την Ατλέτικο Μαδρίτης και φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ. Ο Ντιέγκο, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2014, δεν δείχνει βέβαιος πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική ομάδα. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από όσα δήλωσε σχετικά με το μέλλον του σε αθλητική ιστοσελίδα.

«Περιμένω να τελειώσει η χρονιά για να δούμε τι θα γίνει. Αν και έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βόλφσμπουργκ, δεν είναι σίγουρο πως θα μείνω στην ομάδα. Θα συζητήσουμε με τους ανθρώπους του συλλόγου και μαζί θα αποφασίσουμε. Το βέβαιο είναι πως θα βρεθεί η καλύτερη λύση, τόσο για μένα, όσο και για τη Βόλφσμπουργκ», τόνισε ο Ντιέγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία ο Ντιέγκο έκανε πέρυσι μια πολύ καλή χρονιά, όσο και η Σάντος, η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Απομένει να δούμε ποιες είναι οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ για να παραχωρήσει τον παίκτη και ποια η απόφαση που θα παρθεί για το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr