Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη ξεκάθαρο: «Βρείτε τα για το καλό του ΠΑΟΚ». Έτσι κι έγινε και στην περίπτωση Δώνη-Γκαρσία αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ξεπεράστηκε η κρίση.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους και τους χρειάζεται όλους». Αυτά ήταν τα λόγια του Σαββίδη τα οποία μετέφερε ο Τσιτσιακόφ με στόχο να στείλει το μήνυμα πως σε αυτήν τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.

Η εφημερίδα «SportDay» δημοσιεύει τους διαλόγους μεταξύ των δύο ανδρών, που φανερώνουν πώς έσβησε η «φωτιά».

Ο Δώνης εξήγησε στον Ουρουγουανό πως βρίσκεται στα σχέδιά του. «Είναι χαρά μου να βλέπω να παίζουν καλά παίκτες 36 ετών, όπως συνέβη στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν προπονητής. Σε υπολογίζω. Μακάρι να βοηθήσεις, όπως όντως μπορείς την ομάδα. Το χρειαζόμαστε αυτό».

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία εξήγησε πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την κατάσταση. «Έβλεπα ότι δεν με αντιμετώπιζες όπως πρώτα και κατάλαβα ότι δε με υπολογίζεις».

Η απάντηση του Γιώργου Δώνη ήταν πειστική -όπως αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων- αφού μίλησε για ισορροπία και προτεραιότητες, κάτι που αντιλήφθηκε και ο Γκαρσία. «Έχω να ασχοληθώ με πάρα πολλούς παίκτες, ενώ υπήρχαν και οι μεταγραφές, που έπρεπε να εξετάσω αρκετούς ποδοσφαιριστές πριν τους πάρουμε. Δεν έχω αλλάξει άποψη για σένα και σε σέβομαι πάρα πολύ. Μην αδικείς κάποιον που δεν είχε πρόθεση να σε αδικήσει».

Η κουβέντα έκλεισε με τον Γκαρσία να ξεκαθαρίζει προς τον προπονητή του: «Δεν θέλω να μου κάνεις χάρη. Αν δεν είμαι καλός, πρώτος εγώ θα πάω σπίτι μου» και τον Δώνη να συμφωνεί: «Δεν θα κάνω χάρη σε κανέναν, όπως δεν το έκανα και στις άλλες ομάδες που βρέθηκα. Αν δεν είσαι καλός, δεν θα παίζεις».

Πηγή: sport-fm.gr