Καλές και χρυσές οι μεταγραφές, όμως υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που βελτιώθηκαν και μπορεί να αποτελέσουν τον… άσο στο μανίκι του προπονητή.
Ας δούμε τους «up», τους «down» και τους στάσιμους!

UP
Λαγός (ΑΕΚ). Εχει πάρει τη θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας και ήταν από τους καλύτερους παίκτες στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Έχει βρει τα πατήματά του και φαίνεται ότι έχει αφήσει στο… παρελθόν την κακή απόδοση, που ήταν και η συνέχεια του τραυματισμού του.

Μανιάτης (Πανιώνιος). Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, όμως τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καλός. Πλέον έχει βρει την αυτοπεποίθησή του, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις.

Ελευθερόπουλος (Ηρακλής). Ούτε δεύτερη… νεότητα να πέρναγε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Ηρακλή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποδεικνύει ότι οι τερματοφύλακες είναι σαν το κρασί. Όσο παλιώνουν, γίνονται καλύτεροι.

Δασκαλάκης (Εργοτέλη): Έλληνας, ψηλό παιδί με πολλές δυνατότητες, ο Εργοτέλης στηρίζει πολλά πάνω του. Και όπως δείχνει και ο ίδιος με την εργατικότητα και την απόδοσή του, ανταποδίδει!

Τζεμπούρ (ΑΕΚ). Βρήκαν την κοινή γραμμή με τον Μπάγεβιτς, η διοίκηση του ανανέωσε το συμβόλαιο και του γέμισε την τσέπη και ο Τζεμπούρ είναι φέτος… «φονικό όπλο».

Βιερίνια (ΠΑΟΚ). Δεν είναι σέντερ φορ, αλλά φέτος θα μπορούσες να του δώσεις… άτυπα αυτό το ρόλο. Πέτυχε γκολ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ενώ κάνει… «παπάδες» στην Ευρώπη.

ΣΤΑΣΙΜΟΙ
Νίνης (Παναθηναϊκός). Είναι μια περίπτωση που από σήμερα κιόλας εναντίον της Καβάλας μπορεί να ανέβει στην πιο πάνω κατηγορία.

Τοροσίδης (Ολυμπιακός). Να έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι ήταν με την Εθνική στο Μουντιάλ; Ίσως. Είναι γεγονός όμως ότι ο Τόρο δεν είναι ο παίκτης που έβγαζε φωτιές. Που ξεχώριζε.

DOWN
Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ). Δεν είναι λίγα τα 800.000 που του δίνει ο ΠΑΟΚ το χρόνο, αν και εδώ που τα λέμε ο Σάλπι απέρριψε μεγαλύτερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Μαχητής, δυνατός, ταχύς, όμως έχει χάσει σημαντικά τετ-α-τετ και δεν έχει βρει το εύκολο γκολ.

Ονουάτσι (Καβάλα): Ο 26χρονος Νιγηριανός έχει… χαλαρώσει (κακή σχετικά απόδοση με Αρη, Λάρισα). Έχει πάρει τον… αέρα των αμυντικών του ΠΑΟ και θα προσπαθήσει απόψε να ξανακάνει πράξη το έργο του, ώστε να αλλάξει το κλίμα υπέρ του.

Πηγή: gazzetta.gr