Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάμπι Αλόνσο στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι «μερένχες» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 μέσα στην έδρα τους με την Εσπανιόλ και πλέον βρίσκονται 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, μόλις 16 αγωνιστικές στην Primera Division.

«Είναι ένα άσχημο αποτελέσματα, επειδή πάντα θέλουμε να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά επαναπαυτήκαμε. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και έτσι ήμασταν ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε:

«Όταν η μπάλα φτάνει στην άμυνά μας, τότε υπάρχει ένα χαμηλό ρίσκο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Είναι στο DNA μας η ανταγωνιστικότητα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Θα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύουμε».

Καταλήγοντας, ο Αλόνσο ρωτήθηκε για το αν μίλησε στα αποδυτήρια ο Μουρίνιο: «Το μόνο μήνυμα που μας έστειλα στα αποδυτήρια είναι ότι είμαστε επαγγελματίες και πρέπει συμμορφωθεί σε ό,τι μας λέει εκείνος».

Πηγή: sport-fm.gr