Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση των τραυματιών στον Άρη. Αγκάνθο, Βελλίδης και Νταμαρλής έλειψαν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, θα προφυλαχθούν και από αυτό του Κυπέλλου με την Καλλιθέα, κι ο Λούκας Αλκαράθ θα υπολογίζει σε αυτούς για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την SKODA Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης».

Σήμερα το πρωί οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Νταβίντ Αγκάνθο (ενοχλήσεις στο γόνατο), Μάρκος Βελλίδης (θλάση στους ραχιαίους) και Ερωτόκριτος Νταμαρλής (διάστρεμμα) που αναμένεται να επανέλθουν στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου με την SKODA Ξάνθη (Κυριακή, 16/12).

Με σφίξιμο στον δικέφαλο αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα ο Κώστας Καπετάνος, ωστόσο δεν εμπνέεται ανησυχία για την κατάστασή του.

Μετά την αυριανή προπόνηση θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα (Τετάρτη, 18:30), στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: sport-fm.gr