Πολλά περιθώρια βελτίωσης έχει ο Πανιώνιος σύμφωνα με δηλώσεις του Κρις Μπούκερ στην ιστοσελίδα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Αμερικανός σέντερ, ήταν ο κορυφαίος της νίκης του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδας της Νέας Σμύρνης μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.

«Ήταν πολύ καλή νίκη για την ψυχολογία της ομάδας. Περάσαμε μια διαφορετική εβδομάδα με αλλαγές προπονητών, ευρωπαϊκό ματς, δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο πρωτάθλημα. Χρειαζόταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας ειδικά στο ματς με τον Ηλυσιακό για να τα καταφέρουμε» τόνισε αναφερόμενος στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Ωστόσο ο ύψους 2.08 σέντερ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι. «Παρά τη νίκη μας δεν παίξαμε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές μας. Το γεγονός, όμως, ότι μέσα σε ένα δεκάλεπτο ανατρέψαμε την εις βάρος μας κατάσταση λέει πολλά και δείχνει ότι έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης».

Ο Μπούκερ έστειλε τέλος ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Πανιωνίου. «Όλα είναι στο χέρι μας. Έχουμε ταλέντο, θέληση, δίψα για διάκριση και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται».

Πηγή: sport-fm.gr