Με τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Νάπολι στο Σαββατιάτικο 2-2, ο Στέφαν Ελ Σαραουί απέδειξε πως είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει από το χέρι τη Μίλαν και προσπαθεί να την οδηγήσει στους δρόμους των επιτυχιών. Ο νεαρός επιθετικός, όμως, κατάφερε να πετύχει κάτι που ούτε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πετύχει στις δύο χρονιές του με τη φανέλα των «ροσονέρι». Να σημειώσει διψήφιο αριθμό γκολ στις πρώτες 13 αγωνιστικές.

Μετά την πώληση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι οπαδοί της Μίλαν ήταν βέβαιοι πως αντικαταστάτης ικανός σαν τον Σουηδό, ήταν αδύνατον να βρεθεί. Η αγορά του Στέφαν Ελ Σαραουί από τη Τζένοα, σαφώς δεν μπορούσε να τους αφήσει ικανοποιημένους. Όλοι ήταν βέβαιοι πως επιθετικά η ομάδα θα παρουσιαζόταν λιγότερο αποτελεσματική.

Μετά τις πρώτες 13 αγωνιστικές, όμως, του Καμπιονάτο, ο νεαρός διεθνής με την εθνική Ιταλίας έχει πετύχει κάτι που ο πιο γνωστός Σουηδός δεν μπόρεσε στα δύο χρόνια της παρουσίας του στο Μιλάνο. Να πετύχει 10 γκολ.

Πράγματι, ο Ιμπραΐμοβιτς μετά από 13 αγωνιστικές είχε σημειώσει 7 και 8 γκολ, ενώ ο Ελ Σααραουί έχει φτάσει τα 10.

Μπορεί, λοιπόν, να μην είναι τόσο διαφημισμένος, όσο ο Σουηδός, ωστόσο ο Στέφαν δείχνει πως μπορεί να κάνει τη δουλειά του με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Προς τέρψιν των οπαδών της Μίλαν και λιγότερο του αρχηγού, Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος χάνει το ένα στοίχημα μετά το άλλο και σύντομα θα αναγκαστεί να πληρώσει ακόμα πιο πολυτελείς διακοπές στον νεαρό συμπαίκτη του.

Πηγή: Sport-fm.gr