Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται αυτή την ώρα οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιάννης Μώραλης, οι οποίοι ανοίγουν τον φάκελο «διαιτησία» σε μία σύσκεψη κορυφής των «ερυθρόλευκων» στελεχών.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας πραγματοποιείται η σύσκεψη κορυφής με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συζητά με τους Σωκράτη Κόκκαλη, Βασίλη Γκαγκάτση και Γιάννη Μώραλη τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός μετά τα τελευταία γεγονότα.

Όλοι οι παραπάνω αναμένεται να θίξουν τα γεγονότα που συνέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα και αναμένεται να ζητήσουν την τιμωρία του Θεσσαλού ρέφερι.

Το πιο σημαντικό που προκύπτει πάντως είναι πως υπάρχει η σκέψη να τεθεί άμεσα θέμα αντικατάστασης του Σοφοκλή Πιλάβιου, αφού οι Πειραιώτες έχουν τεράστια παράπονα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τους χειρισμούς του και εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους.

Το «κεφάλι» του Δαλούκα

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκοπεύουν να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να πετύχουν το 50-50 στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει τον «αποκεφαλισμό» του Γιώργου Δαλούκα και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το πετύχουν.

«Ο Ολυμπιακός θα ασκήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερη πίεση στην ΕΠΟ ώστε να μην ξανασφυρίξει ο Δαλούκας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει δώσει πολλές φορές δικαιώματα και δεν είναι ανάγκη να ξαναδώσει για να καταλάβουμε ποιος είναι», έλεγαν άνθρωποι της ομάδας.

Μάλιστα, η επίσημη θέση που πήρε η ΠΑΕ μέσω του γραφείου Τύπου του συλλόγου ήταν ξεκάθαρη: «Εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η μοναδική αποδεκτή απόφαση όσον αφορά στον κ. Δαλούκα είναι η διαγραφή του από τους πίνακες. Δεν θα δεχθούμε καμία μεσοβέζικη λύση. Αυτός ο κύριος δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr