Προβληματισμό στη διοίκηση του Πλατανιά έχει φέρει η νέα αποτυχία να πάρει η ομάδα των Χανίων το «τρίποντο» κόντρα στην Κέρκυρα. Διαψεύδονται, ωστόσο, οι φήμες που φέρνουν τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου προ της εξόδου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυριακής, μερικές ώρες μετά το εντός έδρας 1-1 με την ομάδα του Άκη Μάντζιου, δεν έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του 47χρονου τεχνικού. Απλώς, εκφράστηκαν προβληματισμοί, ιδιαίτερα για την κακή εμφάνιση του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, συζητήθηκε η εξωγηπεδική ζωή κάποιων ποδοσφαιριστών που φαίνεται να μην ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα του εσωτερικού κανονισμού.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά επιβεβαιώνεται εν μέρει και από το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε στο γήπεδο της Επισκοπής και παρακολούθησε τη νικηφόρα αναμέτρηση της ρεθυμνιώτικης ομάδας με τον Αχαρναϊκό, τσεκάροντας παράλληλα νεαρούς παίκτες που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμες προσθήκες στο ρόστερ του Πλατανιά από το Γενάρη κι έπειτα.