Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πετύχει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στην Ένωση χαρακτηρίζουν τελικό το σημερινό παιχνίδι, αφού πρέπει να αρχίσει να κάνει ένα σερί από επιτυχημένα αποτελέσματα για να «ανέβει» στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Εκείνο που χρειάζεται να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για να πάρουν τους τρεις βαθμούς είναι να δημιουργήσουν φάσεις και να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό, άλλωστε, είναι το μήνυμα του Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες της ομάδας. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τη φιλοσοφία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου προσπάθησε να λειτουργήσει αρμονικά η αμυντική λειτουργία και να μην παραβιαστεί η εστία του Αραμπατζή.

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος» πρέπει να επιτεθεί και να μην αφήσει περιθώρια στους Κρητικούς να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το σχήμα, ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα υπερασπιστεί την «κιτρινόμαυρη» εστία. Μοιρασμένες πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν ο Αραμπατζής και ο Κωνσταντόπουλος, τον οποίο ο Λίνεν δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση με τους βασικούς.

Μπροστά από τον γκολκίπερ θα είναι οι Βλάχος, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Κοντοές. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέτση και δίπλα του θα έχει τους Λαγό και Κορδέρο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Παπαδημητρίου (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Φουρτάδο (στο κέντρο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Φέτσης, Μπουγαΐδη και Αρκούδας.

Πηγή: sport-fm