Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο Γιώργος Σπανός να μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια στους παίκτες του Ατρομήτου, ίσως και προσωπικά σε μερικούς (πιθανότατα τους αρχηγούς), για τις τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επέμβει, αφού δεν θέλει να αυξήσει την πίεση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για αυτό τον λόγο πήρε μικρή παράταση η απόφασή του για προσωπικές ομιλίες με τον Σερβοέλληνα τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του, ο 64χρονος προπονητής παρουσιάζεται έτοιμος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια των Περιστεριωτών. Ο Μπάγεβιτς θεωρεί ότι κάποιοι από τους παίκτες που εμπιστεύτηκε δεν τον δικαίωσαν και για αυτό τον λόγο ετοιμάζεται να τους αντικαταστήσει.

Επίσης, ο τεχνικός του Ατρομήτου αναμένεται να διαφοροποιήσει τη θέση του Μπρίτο, καθώς είναι φανερό ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα ως εξτρέμ και όχι στον άξονα.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Σωκράτης Φυτανίδης συναντήθηκε με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν σύντομα για να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Οσον αφορά την περίπτωση του Ναπολεόνι, υπάρχει προφορική συμφωνία από το καλοκαίρι και αν ο παίκτης δεν βρει ομάδα στο εξωτερικό, που είναι η επιθυμία του, τότε από Ελλάδα προτιμάει τον Ατρόμητο από τον Λεβαδειακό.

Πηγή: sport-fm.gr