Συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση του β’ μέρους του αγώνα με την Τότεναμ έδωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφυγε με το «τρίποντο» (2-1) από την Ξάνθη. Οι «πράσινοι» φαίνεται ότι αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους και στη διοίκηση αισθάνονται δικαιωμένοι από τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο του Ζεσουάλντο Φερέιρα, στον οποίο το προηγούμενο διάστημα είχε ασκηθεί δριμεία κριτική για την απόδοση της ομάδας.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, κατέβηκε στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» και αφού συνεχάρη κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, ενώ κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Κατά την αποχώρησή του, κάποιος οπαδός του φώναξε «συγχαρητήρια, πρόεδρε» και εκείνος απάντησε: «Συγχαρητήρια στον προπονητή, όχι σε μένα». Αυτό δείχνει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πιστεύει στις ικανότητες του Φερέιρα και σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση που είχε βρεθεί τις προηγούμενες αγωνιστικές η ομάδα.

Χωρίς επτά οι προπονήσεις

Στις εθνικές τους ομάδες θα αρχίσουν σήμερα να ενσωματώνονται οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού. Στην Εθνική Ελλάδας έχουν κληθεί Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και την τελευταία στιγμή ο Χριστοδουλόπουλος (που τον είχε δηλώσει για παν ενδεχόμενο ο Φερνάντο Σάντος), ενώ οι Τριανταφυλλόπουλος και Μαυρίας έχουν υποχρεώσεις με την Ελπίδων.

Για τη Νέα Ζηλανδία έχει αναχωρήσει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ενώ την ίδια ώρα η «πράσινη» ΠΑΕ καταβάλλει προσπάθειες να κρατήσει τον Ιμπραήμ Σισοκό. Η ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού έστειλε εκπρόθεσμα ένα e-mail (κι όχι επίσημο έγγραφο) για την κλήση του μεσοεπιθετικού για το ματς με τη Σενεγάλη στις 13/10 και στο «τριφύλλι» θέλουν να μη φύγει για την Αφρική και να υποστεί ταλαιπωρία.

Πηγή: sport-fm.gr