Γεμάτη γκολ ήταν η πρώτη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Εξίσου, όμως, σπουδαίο προβλέπεται το… δεύτερο μέρος του προγράμματος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δεκατρείς κούπες θα διασταυρωθούν απόψε στο Άμστερνταμ. «Δοκιμασία» για Μίλαν στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Επίσης, υπάρχουν οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Πόρτο-Παρί και Σάλκε-Μονπελιέ.

Φιναλίστ για γέλια και για… κλάματα στο πρόγραμμα της Τρίτης.

1ος Όμιλος: Ο «πουλάω» και ο «αγοράζω»

Θα μπορούσε να ήταν η σύγκρουση δύο διαφορετικών ποδοσφαιρικών κόσμων. Από τη μια η Πόρτο, που έχει κάνει… περιουσία με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Κι από την άλλη η νεόπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν, που το καλοκαίρι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια των μεταγραφών στην Ευρώπη. Το βράδυ της Τετάρτης αναμετρώνται για τον πρώτο όμιλο του Champions League στο «Ντραγκάο» με στόχο το 2/2.

2ος όμιλος: Στη σκιά του «Emirates»

Όλοι στην Ελλάδα θα βλέπουν Άρσεναλ-Ολυμπιακός. Όμως το ενδιαφέρον για το άλλο ματς του δεύτερου ομίλου του Champions League, αυτό ανάμεσα σε Σάλκε και Μονπελιέ, είναι εξίσου μεγάλο.

3ος όμιλος: Η Μίλαν στο… «οχυρό»

Στην Αγία Πετρούπολη συγκεντρώνονται τα βλέμματα στον τρίτο όμιλο του Champions League, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης η Μίλαν δοκιμάζεται στο «οχυρό» της Ζενίτ. Τέλος σε ένα διόλου κολακευτικό σερί θέλει να βάλει η Άντερλεχτ, που στο άλλο ματς του γκρουπ φιλοξενεί τη Μάλαγα.

4ος όμιλος: Οι κούπες είναι αμέτρητες

Δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει μαζί 13 φορές την κορυφή της Ευρώπης, ο Άγιαξ και η Ρεάλ Μαδρίτης, κοντράρονται στο Άμστερνταμ για τον τέταρτο όμιλο του Champions League την Τετάρτη.

Πηγή: sport-fm.gr