Ενθουσιασμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη έμεινε ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με τις κυριακάτικες επαφές του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο νέος ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μπήκε με χαμηλούς τόνους στην ομάδα, έχοντας ως στόχο την οικονομική εξυγίανση και ταυτόχρονα θέλει να την ανεβάσει επίπεδο.

Αυτό ήταν και είναι το βασικό σχέδιο του νέου μεγαλομετόχου, ο οποίος «ζεστάθηκε» με τα όσα είδε στην Τούμπα από τους παίκτες του Δώνη και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί. Μάλιστα, ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: «Θα κάνουμε σπουδαία ομάδα…»!

Ο Σαββίδης έδειξε ιδιαίτερα διατεθειμένος να προχωρήσει πιο γρήγορα η προσπάθεια ενίσχυσης του «Δικεφάλου του Βορρά». Αυτό περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ, ώστε να ενισχυθεί σημαντική ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου.

Αθανασιάδης: «Κάποια στιγμή θα πάμε για πρωτάθλημα»

Την πίστη ότι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στο Novasports. Επίσης, ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι με τον πανηγυρισμό του απάντησε σε όσα ακούστηκαν μετά το σχόλιό του στο Twitter.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αθανασιάδης

Για το γκολ που πέτυχε

«Όμορφο το γκολ, αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να πετύχω γκολ και πρέπει να τους ευχαριστώ δημόσια. Είναι ένα όμορφο γκολ, είναι από τα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει στη καριέρα μου. Ο πανηγυρισμός ήταν απάντηση σε όσα ακούστηκαν μετά τα όσα είχα γράψει στο twitter. Τα γκολ τα αφιερώνω συνήθως την οικογένειά μου, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που πιστεύω πως από εδώ και στο εξής θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Για το αν ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκινά ως φαβορί για τον τίτλο

«Θα έρθει η στιγμή. Για φέτος, είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε στήριξη από τον κόσμο κι αν είναι δίπλα μας ίσως και φέτος να μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη

«Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι πως είμαστε χαρούμενοι που ήταν εκεί και είδε τις προσπάθειές μας. Έχουμε έναν ιδιοκτήτη που στηρίζει την ομάδα και μαζί με τον πρόεδρο θα πάμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Για το αν σκέφτεται να περάσει όλη την καριέρα του στον ΠΑΟΚ

«Σίγουρα κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής σκέφτεται το εξωτερικό, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, τον αγαπάω και μακάρι να κάτσω κι άλλα χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr