Έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Γιώργο Δώνη η επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ο διεθνής επιθετικός ξεπέρασε το κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και από τη Δευτέρα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο 43χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ντέρμπι της Τούμπας.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες ο 31χρονος παίκτης να ξεκινήσει ως βασικός την Κυριακή είναι ελάχιστες, αφού το δίδυμο Λόρενς – Αθανασιάδη έχει δικαιώσει τον Δώνη.

Άλλωστε, ο «Σάλπι» έχει μείνει πίσω μετά τον τραυματισμό του, αν και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους «κίτρινους».

Αν ο παίκτης θα ξεκινήσεις βασικός ή όχι, αυτή η απόφαση ανήκει καθαρά στον Έλληνα προπονητή…

Όσον αφορά τις σκέψεις του Δώνη για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φωτάκης και ο Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Λόρενς (ή Σαλπιγγίδης).

Επίσης, χθες έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση και οι Χακόμπο (επέστρεψε από την Ισπανία) και Σταφυλίδης (ξεπέρασε την ίωση).

Πηγή: sport-fm.gr