Ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για άφιξη του Χαβιέ Σαβιόλα στην Ανδαλουσία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Μάλαγα, αλλά το πράγμα είναι πολύ πιο μπερδεμένο.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με τη Μπενφίκα και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Ντιέγκο Κουερούνγκα, δηλώνει πρόθυμος να τιμήσει το συμφωνητικό που έχει υπογράψει με τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Βέβαια, δεν εξαρτάται από τον ίδιο αν θα το κάνει, αφού η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο γύρω από το μέλλον του 30χρονου άσου στο «Ντα Λουζ».

«Ο Σαβιόλα είναι ακόμη στη Λισαβόνα. Δεν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί για τη Μάλαγα. Δεν έχει πάει στη Ανδαλουσία» είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη στην ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt» και πρόσθεσε:

«Ο πελάτης μου θέλει να συνεχίσει να παίζει για τη Μπενφίκα, αλλά όλα εξαρτώνται από την ομάδα. Αν δεν θέλει να τον κρατήσει, τότε και ο Χαβιέ θα πρέπει να εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του για να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του».

Το εν λόγω Μέσο, πάντως, επικαλείται έγκυρες πηγές, για να αναφέρει ότι στη Μπενφίκα δηλώνουν πλήρη άγνοια για πιθανό ενδιαφέρον της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Σαβιόλα…

Πηγή: sport-fm.gr