Πιθανότατα αύριο θα έρθει στην Αθήνα ο Κουίνσι για να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα play offs του Champions League. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του, ζήτημα πάνω στο οποίο είχαν χθες επαφή ο Δημήτρης Γόντικας με τον μάνατζερ του Γκανέζου μεσοεπιθετικού, δίχως να προκύπτει λόγος ανησυχίας.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές 450-500 χιλιάδες ευρώ, ενώ προβλέπονται πριμ 50.000 ευρώ αν ο Παναθηναϊκός περάσει φέτος στους ομίλους του Champions League, άλλα τόσα αν κατακτήσει το πρωτάθλημα ή βγει ο ίδιος πρώτος στις ασίστ και 30.000 ευρώ για το Κύπελλο. Η Αλ Σαντ θα εισπράξει 300.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League την επόμενη περίοδο.

Ο Κουίνσι θα δηλωθεί για τα play offs του Champions League κι εκτιμάται πως αν όχι στον πρώτο αγώνα, στη ρεβάνς θα είναι έτοιμος να παίξει. Ο Γκανέζος εξτρέμ προπονείται μόνος του και είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, κάτι που βέβαια θα πρέπει να διαπιστωθεί και από κοντά.

Χωρίς βιασύνη

Μόνο αν βρεθεί κάτι καλό και ταυτόχρονα οικονομικά προσιτό θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για απόκτηση του κεντρικού χαφ με δημιουργικές αρετές που έχει ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» δεν βιάζονται και θα περιμένουν προς τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου για την όποια κίνησή τους. Τότε οι… τιμές θα είναι καλύτερες, ενώ πιθανώς να διαφοροποιηθούν τα οικονομικά δεδομένα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

«Χάσε κιλά, Μπρούνο»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ικανοποιημένος από την προσαρμοστικότητα του Μπρούνο Φορναρόλι, αλλά όχι και από τη φυσική του κατάσταση. Ο Ουρουγουανός φορ κλήθηκε από τον Πορτογάλο προπονητή-ενώπιον μάλιστα όλης της ομάδας-να χάσει το ταχύτερο δυνατό κάποια περιττά κιλά. Ο Φορναρόλι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και έχει χάσει κάποιο βάρος, αλλά χρειάζεται να συνεχίσει την προσπάθεια.

Στα… 2/3 του στόχου

Τα 8.944 διαρκείας έφτασε μετά και τη χθεσινή μέρα ο Παναθηναϊκός, που πιθανός να κλείσει την εβδομάδα με πενταψήφιο αριθμό καρτών. Στόχος της διοίκησης είναι τα 15.000 διαρκείας, αριθμός που θα είναι απόλυτα ικανοποιητικός. Αν, δε, η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Champions League, μπορεί να ανέβει κι άλλο ο πήχης.

Πηγή: sport-fm.gr