Τη δεύτερη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα επί εποχή του Τίτο Βιλανόβα θα αποτελέσει ο Άλεξ Σονγκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου.

Η εφημερίδα «Sport» αναφέρει ότι αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού απομένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Καταλανών, και χρειάζεται να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ύστερα από την μετακίνηση του Κείτα στην Κίνα, ο μοναδικός αμυντικός χαφ που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Σέρχιο Μπούσκετς και υπάρχει η επιλογή του νεαρού Τζόναθαν Ντος Σάντος.

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, θα έχει ευχέρεια στην προώθηση της μπάλας και – αν είναι δυνατόν – να είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.

Πρώτος στόχος για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης είναι ο Σονγκ για τον οποίο η Άρσεναλ αξιώνει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου με τους «κανονιέρηδες» λήγει το 2015 και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Πηγή: sport-fm.gr