Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ζούλιο Σέζαρ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και καλείται να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Ζούλιο Σέζαρ αποτελούσε τον «φύλακα άγγελο» της εστίας της Ίντερ για επτά συναπτά χρόνια. Η παρουσία του στην ομάδα συνδυάστηκε με επιτυχίες τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. Η απόδοσή του ήταν τέτοια που καθιερώθηκε και στην εθνική Βραζιλίας. Κατά γενική ομολογία, ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν από τους καλύτερους και σταθερότερους τερματοφύλακες του κόσμου.

Όλα αυτά, όμως, είναι η ιστορία, το παρελθόν. Γιατί το μέλλον του Ζούλιο Σέζαρ είναι αβέβαιο. Η Ίντερ δεν επιθυμεί να τον κρατήσει και ο ίδιος ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη».

Δύο είναι οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν τον Σέζαρ στη δύναμή τους. Η μία είναι η Ρόμα, με τον Ζέμαν να προτιμά τον Βραζιλιάνο από τον Στεκέλενμπουργκ, αλλά τη διοίκηση να δυσκολεύεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη. Ο Σέζαρ θέλει να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Η άλλη ομάδα είναι η Τότεναμ, με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Σέζαρ. Η διοίκηση των «σπιρουνιών» δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν προτίθεται να ικανοποιήσει οικονομικά τον παίκτη, αλλά μοιάζει να μπορεί να το κάνει.

Υπομονή μερικές μέρες ακόμα και θα γνωρίζουμε που θα παίζει την επόμενη χρονιά ο Ζούλιο Σέζαρ.

Πηγή: sport-fm.gr