Οι ύστατες προσπάθειες του Γιόνγκχονγκ Λι να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Μίλαν αποδείχθηκαν μάταιες, καθώς η κρούση που έκανε ο Κινέζος επιχειρηματίας στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και έτσι τις τύχες των «ροσονέρι» μπορεί να κρίνει μόνο η Elliott.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport, ο Λι που απέρριψε την πρόταση του Ρόκο Κομίσο, αλλά στράφηκε στον Ρώσο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Μονακό, προκειμένου να ανατεθεί στο πρόσωπό του η επόμενη ημέρα των «ροσονέρι». Κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα…

Η Elliott Management είχε δανείσει στον Λι τον Απρίλιο του 2017 κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ για να «τρέξει» την εταιρεία, δάνειο που δεν εξυπηρετήθηκε, με αποτέλεσμα ο Πολ Σίνγκερ να είναι πλέον αυτός στου οποίου τα χέρια περνάει η μπάλα όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου της Λομβαρδίας.

Ωστόσο, το hedge fund λέγεται ότι θέλει να εκτιμήσει πλήρως την κατάσταση στα οικονομικά της Μίλαν πριν προχωρήσει στην οποιαδήποτε κίνηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Gazzetta dello Sport, το ενδεχόμενο να επανέλθει ο Ρόκο Κομίσο, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και των New York Cosmos, παραμένει πάντα ανοικτό.