Την πρώτη τους επαφή είχαν την Τετάρτη η πλευρά του Κώστα Κατσουράνη και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πρότειναν στον διεθνή μέσο, όπως αναμενόταν, σημαντική μείωση των αποδοχών του, χωρίς να υπάρχει κάποια απάντηση. Αυτή πιθανότατα θα γίνει γνωστή στα μέσα Ιουλίου, όταν θα υπάρξει το νέο και ενδεχομένως τελευταίο ραντεβού.

Ήταν γνωστό ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πρότεινε μείωση αποδοχών στον Κατσουράνη ύψους 30-40 τοις εκατό. Στην σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών, δεν υπήρξε κάτι τελεσίδικο. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να τα ξαναπούν γύρω στις 15-20 Ιουλίου όταν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τα δεδομένα δεν είναι απλά στην υπόθεση Κατσουράνη. Ο λόγος είναι ότι αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» στο ποσοστό της μείωσης των αποδοχών του παίκτη, τότε ο Κατσουράνης θεωρητικά θα πρέπει να αποχωρήσει. Σε μία τέτοια περίπτωση, ωστόσο, ο διεθνής μέσος θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει και ένα ποσό από αυτό που προβλέπεται στο συμβόλαιό του εν όψει της νέας σεζόν.

Για την ώρα, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κατσουράνης και Παναθηναϊκός θα τα ξαναπούν κοντά στα μέσα Ιουλίου και εκεί πλέον θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: sport-fm.gr