Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά την έβαλε την υπογραφή του. Ο λόγος για τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης της Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Λονδίνου.

Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο πρόεδρος της Μονπελιέ αποκάλυψε ότι η μεταγραφή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, οι φίλοι της Άρσεναλ μετρούσαν αντίστροφα για την ανακοίνωση της απόκτησης του πρώτου σκόρερ των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Ζιρού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λονδρέζους, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκειά του.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος διεθνής δήλωσε «χαρούμενος που θα» είναι μέλος της Άρσεναλ, «η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Αγγλία». Μάλιστα, ο Ζιρού στάθηκε στην παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος «εφαρμόζει ένα πολύ ελκυστικό και θεαματικό στιλ ποδοσφαίρου».

Ο Βενγκέρ στάθηκε στα φυσικά χαρακτηριστικά του πρώην επιθετικού της Μονπελιέ, ο οποίος «είναι εξαιρετικός στον αέρα και στο ψηλό παιχνίδι». «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη που κάναμε και με τις επιλογές που έχουμε στην επίθεση», συμπλήρωσε. Το συμβόλαιο του Ζιρού αρχίζει την 1η Ιουλίου.

Πηγή: england365