Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απάντηση της Τότεναμ, στην οποία ανήκει ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός και κανείς δεν γνωρίζει αν θα ζητήσει χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Το συμβόλαιο τού 25χρονου παίκτη με τους Λονδρέζους ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και το σίγουρο είναι ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δυσκολεύεται να το καλύψει.

Γι’ αυτό κι η πρόταση προς τον διεθνή στόπερ, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα πάρει τίποτα η ομάδα του, είχε να κάνει με λιγότερα χρήματα, τα οποία μπορούν να αυξηθούν με τα μπόνους.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις των «ασπρόμαυρων», ο Γιώργος Δώνης έχει ενημερωθεί από τον Γιώργο Γεωργιάδη πως όποια πόρτα κι αν χτυπήσει για κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, υπάρχει μια μεγάλη επιφυλακτικότητα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ακόμα, όμως, και να δεχτούν να συζητήσουν με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, βρίσκουν μικρές τις οικονομικές προτάσεις και τις απορρίπτουν άμεσα.

Μεγάλοι ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ούμπιντες, είναι οι τουρκικοί σύλλογοι, που δεν διστάζουν να μοιράζουν χρήματα.

Στις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές, εργομετρικές και φυσιοκινητικές εξετάσεις θα υποβληθούν σε γκρουπ σήμερα το πρωί μέχρι αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αρχίζει αύριο στις 19:00.

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης στηρίζει πολλά στους τέσσερις διεθνείς του ΠΑΟΚ, στους Σαλπιγγίδη (αν θα μείνει, μια κι άμεσα θα κληθεί από τη διοίκηση για δύσκολες συζητήσεις και μετά θα κάνει διακοπές), Μαλεζά, Φωτάκη (Ανδρών) και Σταφυλίδη (Νέων).

Εκτιμάται ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας κοντά στις 12 Ιουλίου, αφού χρειάζεται να ξεκουραστούν μετά τη συμμετοχή τους στο Euro 2012.

Πηγή: sport-fm.gr