Μέχρι τις 9 Αυγούστου θα πάρει αναβολή η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Πέμπτης. «Έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο», δήλωσε αμέσως μετά την συνεδρίαση ο πρόεδρος των «πράσινων», Δημήτρης Γόντικας.

«Αποφασίστηκε η αύξηση μέχρι 9 Αυγούστου. Θα υπάρχει ενημέρωση από το γραφείο Τύπου για τα περαιτέρω. Έγινε μια αναδρομή των κινήσεων για την αδειοδότηση της ομάδας», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε για την… επιτήρηση της UEFA. «Οφείλει να παρακολουθείται από την UEFA και γίνονται οι ενέργειες για να καλυφθούν τα έξοδα μέχρι τέλος του μήνα. Την άδεια την έχουμε πάρει»

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και τις κινήσεις που θα γίνουν, είπε: «Έχουν γίνει υποδείξεις από τον προπονητή και να δούμε τι θα κάνουμε και από δω και πέρα. Δεδομένο δεν είναι τίποτα. Έχουμε ζητήματα και δεν έχουμε χρόνο. Έχει προχωρήσει το ”Σωματείο” και θα κληθεί να πάρει άδεια από την ΕΕΑ. Εφόσον είναι καλές οι εγγυήσεις. Εμείς θα θέλαμε να είναι λυμένα τα θέματα. Πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται στο οικονομικό κομμάτι και σε ποια περίοδο κινούμαστε».

Πηγή: sday.gr