Με δεδομένο τον περιορισμό μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες που κατά κύριο λόγο εξετάζουν οι άνθρωποί του είναι κάτω των 23 ετών. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, είναι του Τάσου Δουβίκα, που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός του ότι οι Αρκάδες θεωρούν σημαντικό τους περιουσιακό στοιχείο τον 18χρονο επιθετικό, με τον οποίον έχουν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, δεν θέλουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με το «τριφύλλι», καθώς ακόμη τους οφείλονται χρήματα από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με τη «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό έχουν βρει έναν… πλάγιο τρόπο να προσεγγίσουν τον παίκτη και να τον κάνουν δικό τους. Τα δικαιώματα του Δουβίκα τα διαχειρίζεται γραφείο ατζέντηδων υπό τον Πίνι Ζάχαβι. Σύμφωνα με το σενάριο που αναφέρει η εφημερίδα, ο παίκτης ίσως πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού και στη συνέχεια να φορέσει τα πράσινα με τη μορφή δανεισμού.

Ο ταλαντούχος επιθετικός κοστολογείται από τους Αρκάδες κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, χρήματα που σε αυτήν τη φάση ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τα δώσει. Μάλιστα, πρόσφατα είχε αποκαλυφθεί ενδιαφέρον της Χετάφε.

Θετικός να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι

ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Όσο για τον ίδιο τον Δουβίκα, όπως είπε μέσω της «Live Sport», θα ήθελε να αγωνιστεί με τα πράσινα, καθώς «είναι μεγάλη τιμή που με θέλει ο Παναθηναϊκός. Τον πρώτο λόγο, βεβαίως, έχει ο Αστέρας όπου ανήκω, καθώς με έχει εμπιστευθεί. Δεν εξαρτάται, προφανώς, από εμένα η μεταγραφή, αλλά αναμφίβολα η μετακίνηση στον Παναθηναϊκό είναι βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου».

Με τον 18χρονο να προσθέτει: «Παράλληλα, είναι και πρόκληση γιατί ο Παναθηναϊκός, σε αυτή τη συγκυρία, θα εμπιστευθεί περισσότερο τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και ο κύριος Δώνης είναι ένας πολύ καλός προπονητής που εξελίσσει τους παίκτες του».