Ιδιαίτερα κρίσιμο για πολλά ζητήματα είναι το σημερινό (13:00) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο επίκεντρο των μελών του «Δικεφάλου του Βορρά» θα βρεθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την σύλληψη 34 οπαδών της ομάδας με την κατηγορία της συμμετοχής σε επεισόδια.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς θα ασχοληθούν με μεταγραφικά θέματα και τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει το τεχνικό επιτελείο (Δώνης-Γεωργιάδης μαζί με τον Βρύζα).

Εκτός των παραπάνω, θα υπάρξει συζήτηση για δημιουργία της νέας εταιρίας που θα υποστηρίξει το εμπορικό τμήμα και την μπουτίκ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα ανοίξει την πρώτη του Ιούλη.

Ερωτηματικά για Ρομέου

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική κατάσταση του Ρομέου Περέιρα ντος Σάντος. Αν και ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει καλά τον Βραζιλιάνο από την κοινή τους θητεία στη Λάρισα, την περσινή σεζόν ο παίκτης δεν είχε κάποια συμμετοχή λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούν για τον 27χρονο παίκτη, ο οποίος παραμένει άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από μία τόσο μεγάλη απουσία.

«Σπρώχνει» τον Ανάκογλου

Για χρήματα που οφείλονται στον Πανσερραϊκό από τη μεταγραφή Γεωργιάδη, συναντήθηκαν χθες στην Τούμπα οι παράγοντες του ΠΑΟΚ με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος θα ήθελε να γίνει μία συζήτηση για τον Δημήτρη Ανάκογλου που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: sport-fm.gr