Δεν απομένουν πλέον πολλές ημέρες μέχρι την επίσημη «πρώτη» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου, ενώ η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 25 Ιουνίου. Μέχρι τότε φαντάζει δεδομένο ότι θα έχουν κλείσει κάποιες εκκρεμότητες όσον αφορά το ρόστερ, με την απόκτηση στόπερ και χαφ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Άλλωστε, τις τελευταίες ώρες ακούγονται έντονα αρκετά ονόματα για τις συγκεκριμένες δύο θέσεις, ειδικά για αυτήν του κεντρικού αμυντικού. Η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο φαίνεται να έχει «παγώσει», αυτή του Κρίστιαν Λέμα ουσιαστικά τελείωσε, ενώ ένας… παλιόφιλος επανήλθε στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον Λισάντρο Λόπες.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ακούγεται σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίντερ, όμως επέστρεψε στην Μπενφίκα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Αρκετοί είναι ξανά οι μνηστήρες για τον παίκτη, με τους «ερυθρόλευκους» μέσα σε αυτούς, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται θετικός στην απόκτησή του. Μάλιστα, ο Λόπες βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για διακοπές στην Ελλάδα και η μεταγραφολογία φούντωσε… Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, θα είναι κατά πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.

ΛΙΣΑΝΤΡΟ ΛΟΠΕΣ

Όσο για τη μεσαία γραμμή, ο Σανίν Πρσιτς εξακολουθεί να είναι η περίπτωση που θα ήθελαν περισσότερο στο Λιμάνι, όμως όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις, τόσο θα ενεργοποιούνται εναλλακτικές λύσεις.

Στις συγκεκριμένες θέσεις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να αποκτηθούν παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα κάνουν τη διαφορά, κάτι που σημαίνει ότι θα δαπανηθούν αρκετά χρήματα. Το σίγουρο είναι πως η επιθυμία και η ανάγκη είναι να αποκτηθούν πριν ταξιδέψει η ομάδα για την Αυστρία.