Σε πρωτοφανή θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα είναι το απόλυτο αφεντικό του πάγκου του «τριφυλλιού» και η διοίκηση ήδη ψάχνει τον νέο τεχνικό της ομάδας. Τα πρώτα ονόματα που έκαναν… παρέλαση είναι αυτά των Ηλία Ζούρου και Οκτάι Μαχμούτι.

Ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα πρέπει να ξεχάσει το «διαζύγιο» με τον Ζοτς όσο κι αν αυτό πονάει και πρέπει να κοιτάξει το συντομότερο δυνατό την επόμενη μέρα. Η προτίμηση τους είναι η πρόσληψη ξένου τεχνικού και για αυτό ακούστηκε πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Οκτάι Μαχμούτι. Ο Τούρκος κόουτς της Γαλατά Σαράι, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ είναι ο πρώτος στόχος των «πρασίνων».

Επίσης, έντονη ήταν η φημολογία και για τον Ηλία Ζούρο. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα συνεχίσει στην Εφές Πίλσεν και έτσι εφόσον ο πάγκος του Παναθηναϊκού παραμένει ορφανός, είναι κι εκείνος υποψήφιος.

Όσον αφορά στο μέλλον του Ομπράντοβιτς, ο ίδιος ο Σέρβος έχει αρκετές προτάσεις να σκεφτεί αλλά λογικά θα στραφεί προς Ισπανία μεριά. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα γλυκοκοιτάζουν τον «Ζοτς» και θα δώσουν μάχη για να τον αποκτήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr