Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και εκείνη ενός μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αποτελεί προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από τη χθεσινή συνάντηση των Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη.

Μέσα από την αναζήτηση του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, όμως υπάρχουν και εναλλακτικές σε περίπτωση που στραβώσει κάποια υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία τον Φαμπιάν Βάργκας να έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς.

Τα χαρακτηριστικά του παίκτη ταιριάζουν στους «ασπρόμαυρους», όμως δύσκολα θα προχωρήσουν σε πρόταση.

Την ίδια ώρα, ο Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για την προετοιμασία της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Η πρώτη επιλογή για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ είναι το αθλητικό κέντρο στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα.

Το γεγονός, όμως, ότι απαιτούνται συνολικά έξι ώρες μια και τα περίπου διακόσια χιλιόμετρα είναι σε δρόμο μονής κατεύθυνσης που είναι γεμάτος φορτηγά αναγκάζει τη διοίκηση να εξετάσει το ενδεχόμενο μεγαλύτερης παραμονής στο Αρνεμ της Ολλανδίας, όπου ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πιο σημαντικά φιλικά της προετοιμασίας του.

Πηγή: sport-fm.gr