Μπορεί ο Τζόι Μπάρτον να είναι λίγο… περίεργος τύπος, αλλά στην φάση της αποβολής του στο ματς της ΚΠΡ με την Μάντσεστερ Σίτι, αποδείχθηκε ότι δεν είναι…παλαβός! Η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με την χρήση του βίντεο από το ματς, ανακάλυψε ότι ο Κάρλος Τέβες είχε προκαλέσει τον Μπάρτον ο οποίος στην συνέχεια χτύπησε τον Αγκουέρο και αποβλήθηκε, κάτι που του κόστισε ακριβά αφού τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές.

Οι αρμόδιες αρχές εξέτασαν το βίντεο του αγώνα το οποίο αποδεικνύει ότι ο Τέβες είναι αυτός που έχει… ξεκινήσει την φασαρία και έχει προκαλέσει τον Μπάρτον. Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν αντιλήφθηκαν όσα είχαν προηγηθεί πριν το ξέσπασμα του μέσου της ΚΠΡ που χτύπησε τον Αγκουέρο, ήρθε σε αντιπαράθεση με Κομπανί και Αγκουέρο, έφυγε από το ματς με κόκκινη και τελικά δέχθηκε ποινή 12 αγωνιστικών.

Η συμπεριφορά του Μπάρτον, όπως τονίστηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης, δεν είναι δικαιολογημένη έτσι και αλλιώς ωστόσο η πειθαρχική κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο Τέβες. Ο Αργεντινός μετά από αυτό μπορεί να νιώθει… ανακούφιση καθώς δεν αποκλείεται να του είχε επιβληθεί μία αρκετά μεγάλη ποινή για την συμπεριφορά του.

Πηγή: sport-fm.gr