Στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης (23/5) συμμετείχε ο Έισι Λο, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να αποφασίζει την τελευταία στιγμή εάν θα τον συμπεριλάβει στη 12άδα για το δεύτερο τελικό της Α1, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι με τους «πράσινους» παρακολούθησε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Λο δείχνει σιγά σιγά να ξεπερνά το βαρύ διάστρεμμα που αποκόμισε από τον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, το οποίο στάθηκε η αιτία για να χάσει τον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το θετικό είναι πως ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε καλύτερα την Τετάρτη (23/5) και γι’ αυτό συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Ωστόσο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να πάρει την τελευταία στιγμή την απόφασή του –εάν δηλαδή θα τον συμπεριλάβει στη 12άδα- καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον πιέσει και να υποστεί κάποια υποτροπή ο τραυματισμός του.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα θα γίνει ένα σπουδαίο ματς, θα παιχθεί καλό μπάσκετ και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είπε: «Δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά γι’ αυτά τα παιχνίδια. Μας ξέρουν καλά και τους ξέρουμε καλά. Αυτή τη φορά θα έχουμε αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι θα γίνει και πάλι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εμείς αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα στην έδρα της θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μη χαλαρώσουμε ούτε στιγμή».

Πηγή: sport-fm.gr