Στην τεράστια προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού για να φτάσουν μέχρι το φάιναλ φορ και να αποκλείσουν και την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι η φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων» είναι η καλύτερη απόδειξη σε όσους στις αρχές της σεζόν τους είχαν αμφισβητήσει και αφιέρωσε την νίκη-πρόκριση στην οικογένειά του.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επί των «μπλαουγκράνα» και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό: «Είπαμε να το απολαύσουμε, είναι μεγάλο κατόρθωμα που είμαστε εδώ, δε θέλαμε να τελειώσει εδώ το όνειρο και έπρεπε να τα δώσουμε όλα και τελικά αυτό έγινε και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι».

Για το τι περισσότερο μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας: Μπορεί να είναι θαύμα για τους απέξω, αλλά για τους μέσα και αυτούς που παλεύουν κάθε μέρα ξέρουμε πως ήμασταν ικανοί για αυτό. Πολλοί είχαν αμφιβολίες στην αρχή, όμως, εμείς τους διαψεύσαμε και καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ και την Κυριακή στον τελικό.

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Στους γονείς μου και τον αδερφό μου που με στήριξαν, αλλά και σε όλη την οικογένεια και τους φίλους μου».

Πηγή: sport-fm.gr