Στο σκληρό παιχνίδι των ψηλών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ενόψει του ημιτελικού της Ευρωλίγκας, την Παρασκευή (11/5).

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα τόνισε, στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα», πως οι Κάιλ Χάινς και Τζόι Ντόρσεϊ παίζουν δυνατά, ενώ αρκετά επικίνδυνος για κάθε άμυνα είναι και ο Πέρο Άντιτς.

«Είναι σκληροί παίκτες. Χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια τους. Είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με άλλες, ειδικά στο επίπεδο της τακτικής. Έχουν ιδιαίτερα δυνατούς ψηλούς ειδικά οι δύο Αμερικανοί. Επίσης και ο Άντιτς που μπορεί να παίξει οπουδήποτε είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την αντοχή που έχουν. Άλλωστε ξέρουμε πως στα Final 4 οι περισσότερες επαφές επιτρέπονται και πολλά φάουλ δε σφυρίζονται!», δήλωσε αρχικά ο Μαρσελίνιο Χουέρτας για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με τον άλλον ημιτελικό του Final 4 ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε το τι θα γίνει στον άλλο ημιτελικό».

Τέλος, για το ντεμπούτο του σε Final 4 της Ευρωλίγκας: «Υπάρχει πολύ άγχος πριν από κάθε παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος. Ερχόμαστε έχοντας ένα μεγάλο σερί και πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ στο παιχνίδι μας τους τελευταίους δύο μήνες».

Πηγή: sport-fm.gr