Χαμηλούς τόνους από τον Νταβίντ Φουστέρ και τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. «Το ποδόσφαιρο αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί», τόνισε ο Ισπανός άσος των ερυθρολεύκων στη MEDIA DAY, φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έγιναν στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

««Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τελικός και έχει ιδιαιτερότητες. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε την νίκη και το τρόπαιο και είμαστε έτοιμοι για να το διεκδικήσουμε. Το ποδόσφαιρο αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Το ξέρουμε καλά, και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% για τον τίτλο», τόνισε ο Ισπανός άσος ο οποίος όταν ερωτήθηκε για το γεγονός ότι πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο σχολίασε…

«Είναι πολύ σημαντικό να αποχαιρετήσει το Ολυμπιακό με ένα τίτλο. Όλοι θέλουμε τον τίτλο. Και εμείς οι παίκτες και οι οπαδοί. Θέλουμε το νταμπλ», κατέληξε ο Ισπανός.

Φετφατζίδης: Θα την αξιοποιήσω την ευκαιρία

Αποφασισμένος να αξιοποιήσει οποιαδήποτε ευκαιρία πάρει για να βρεθεί στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση σε όσο διάστημα αγωνίστηκε κατά του Ατρόμητου στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες και φυσικά δύο δικούς μας τον Μήτρογλου και τον Τάτο», τόνισε για τον τελικό και συνέχισε: «Θα την αξιοποιήσω την ευκαιρία. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή όμως καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν», είπε και ανέφερε για την Εθνική ομάδα: «Θα περιμένω την κλήση από τον κ.Σάντος».

Ποτουρίδης: Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη

Σεβασμό στον Ατρόμητο και από τον Γιάννη Ποτουρίδη στη Media Day. «Είναι ένας μεγάλος τελικός κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει δείξει πολλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά για να το ευχαριστηθούν όλοι. Σ’ έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr