Μετά τη Βαλένθια, τη Σεβίλλη, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Σοσιέδαδ παρουσιάζεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Ο 48χρονος προπονητής φέρεται να έχει αποφασίσει να μη μείνει στον Ολυμπιακό, στον οποίο τονίζουν ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον «Τσινγκούρι» μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την απόφαση του Βάσκου, αφού δύο φορές στο παρελθόν έχει ανατρέψει τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί. Στην Ισπανία, πάντως, τονίζουν ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Σοσιεδάδ και δεν αποκλείεται να καταθέσει σύντομα πρόταση.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών για παν ενδεχόμενο με εκείνη του Ουνάι Έμερι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων.

«Βλέπει» Μήτρογλου η Φέγενορντ

Το ενδιαφέρον της Φέγενορντ δείχνει να έχει προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο η ολλανδική ομάδα θα παρακολουθήσει από κοντά στο παιχνίδι του Ατρομήτου στην έδρα της ΑΕΚ. Ο διεθνής επιθετικός ανήκει στον Ολυμπιακό και ακόμα είναι άγνωστο για το αν θα επιστρέψει στην ομάδα ή όχι, αφού πολλά εξαρτώνται από την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πηγή: sport-fm.gr