Την πεποίθησή του πως αν ο Μάριο Μπαλοτέλι, δεν βελτιώσει τη συμπεριφορά δεν θα έχει ποδοσφαιρικό μέλλον, εξέφρασε ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι. «Εάν δεν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο φέρεται, θα τελειώσει πρόωρα την καριέρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ο 21χρονος επιθετικός είναι σίγουρα μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη, ωστόσο ο…. περίεργος χαρακτήρας του τον έχει φέρει πολλές φορές σε σύγκρουση τόσο με τους συμπαίκτες, όσο και με τον προπονητή του.

«Έχω γνωρίσει πολλούς παίκτες σαν τον Μάριο. Είναι υπερόπτες ως άνθρωποι. Όταν το ταλέντο δεν είναι πια αρκετό, «εξαφανίζονται» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο Μαντσίνι, που αν και θέλει να στηρίξει τον παίκτη του, πλέον έχει χάσει την υπομονή του.

Πάντως ο Ιταλός προπονητής, που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Μπαλοτέλι μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν θα ήθελε να δει έναν ποδοσφαιριστή με το ταλέντο του συμπατριώτη του να χάνεται: «Θα μπορούσε να είναι γιος μου. Καταλαβαίνω ότι είναι νέος και κάνει λάθη αλλά θα πρέπει να τα διορθώσει».

Πηγή: sport-fm.gr