Το γεγονός της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ είναι η επιστροφή του Κάρλος Τέβες στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για αγώνα πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο. Και η Τσέλσι έχει άσχημες …παραστάσεις από τον Αργεντινό άσο.

Η ιστορία γνωστή, χιλιοειπωμένη και γραμμένη αρκετές φορές.

Ο Τέβες έφτασε στα όρια τους ανθρώπους της Σίτι, αυτοί έμειναν ανυποχώρητοι στα καπρίτσια του Αργεντινού άσου και τον ανάγκασαν να επιστρέψει από την πατρίδα του, να ζητήσει «συγγνώμη» και να ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα του συλλόγου.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στην αποστολή των «πολιτών», με τον ίδιο να έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση κόντρα στην Τσέλσι. Ο Τέβες έχει αγωνιστεί 6 φορές απέναντι στους Λονδρέζους και έχει σκοράρει ισάριθμες φορές, ενώ το έκανε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα πέναλτι. Θυμηθείτε:

Γουέστ Χαμ (2006-2007)
: Δεν άρχισε καλά, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Τέβες είχε χάσει, ήδη, δύο φορές από την Τσέλσι, μία το Νοέμβριο και μία τον Απρίλη, με 1-0 και 4-1, αντίστοιχα. Ωστόσο, ήταν ο σκόρερ στο «Άπτον Παρκ», βάζοντας έτσι τα πρώτα …θεμέλια για αυτό που θα ακολουθήσει.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2007-2009):
Σεπτέμβριος του 2007 και ο Τέβες ανοίγει λογαριασμό και με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Ράιαν Γκιγκς σεντράρει, ο Αργεντινός άσος πετάγεται μπροστά στον Πετρ Τσεχ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Γκολ και πάλι, στο τέλος της σεζόν, στη Μόσχα και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι (2009-σήμερα): Γκολ, γκολ και πάλι γκολ. Το εξαιρετικό φάουλ, το Δεκέμβρη του 2009, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1, ενώ 3 μήνες αργότερα ακολούθησαν άλλα 2 γκολ, στο θρίαμβο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αλλά τα καλύτερα ήρθαν στην αρχή της περασμένης σεζόν με το σόλο του να καταλήγει στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.


Για την ιστορία
: Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Τσέλσι, όταν σκοράρει ο πρώην αρχηγός της.

Πηγή: england365