Με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τη μείωση της διαφοράς τους από τον Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» μπορεί να υπέπεσαν σε μία γκέλα που πιθανώς να στοιχίσει, γνωρίζοντας την ήττα από τον Λεβαδειακό, ωστόσο τόνιζαν και χθες -ακόμη και μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» στην Τούμπα- πως εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι έχοντας προβάδισμα δύο βαθμών και το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

«Είναι ακόμη στο χέρι μας. Αρκεί να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές, που αναγνωρίζουν ότι η απόδοση της ομάδας δεν είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα που βρισκόταν στα τέλη του 2011.

Πολλά τα προβλήματα

Ο Παναθηναϊκός, μετά το χθεσινό ρεπό, στρέφει από σήμερα την προσοχή του στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου κινδυνεύει να φτάσει στο -1 από την κορυφή, εφόσον δύο μέρες νωρίτερα ο Ολυμπιακός νικήσει την ΑΕΚ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο μεν Κουίνσι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, ενώ αμφίβολος λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο παραμένει ο Λέτο.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς (Ξάνθη εντός, Εργοτέλη εκτός, ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ εκτός) θα εκτίσουν την ποινή τους Ζέκα και Βιτόλο, που συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες. Φυσικά ακόμη δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, ενώ ο Καντέ θα αγωνιστεί την Τετάρτη στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα με το Μάλι και στην καλύτερη περίπτωση θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, δίχως φυσικά να υπολογίζεται για το ερχόμενο ματς.

Με βαρύ πρόστιμο ελπίζουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γλιτώσει η ομάδα τα επεισόδια που έγιναν στη Λιβαδειά, προκειμένου να μη στερηθεί τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr