Η περίπτωση απόκτησης του Ρόι Κάρολ από τον Ολυμπιακό, οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αρχίσουν να βάζουν σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο για την θέση του τερματοφύλακα.

Η έκτακτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, που ήταν αρνητική για την παραχώρηση του Κάρολ, αναγκάζει τους Πειραιώτες να στραφούν σε άλλες λύσεις. Η πρόταση που κατατέθηκε για τον Βορειοϊρλανδό γκολκίπερ σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις του κόσμου των Κρητικών, οδήγησαν την διοικούσα επιτροπή στην απόφαση να δώσει αρνητική απάντηση. Ο Κάρολ που βρισκόταν στην Αθήνα, επέστρεψε στην Κρήτη και το θέμα «έκλεισε».

Πλέον, στον Ολυμπιακό αρχίζει ξανά η διαδικασία αναζήτησης λύσης για την θέση του τερματοφύλακα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται ότι οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν και ανεβαίνουν στην λίστα, είναι οι… εντός συνόρων.

Αυτό σημαίνει ότι στο προσκήνιο επιστρέφουν τα ονόματα των Κρέσιτς (ΠΑΟΚ) και Χακόμπο (Αστέρας Τρίπολης) και οι εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: sportfm.gr