Το νικηφόρο εντός έδρας σερί του θέλει να διευρύνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:30).

Οι «πράσινοι» μετρούν επτά νίκες στο Ολυμπιακό Στάδιο και θέλουν μία ακόμη απέναντι στους Περιστεριώτες, οι οποίοι τη φετινή σεζόν αποτελούν την ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εξηγήσει τη σημασία και τη δυσκολία του αποψινού ματς, ώστε οι παίκτες του «τριφυλλιού» να μην υποτιμήσουν τους «κυανόλευκους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα που θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει– από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Ζέκα και Κουίνσι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κλέιτον και ο Λέτο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαυρίας, Καραγκούνης, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Βιτόλο και Μαρίνος. Εκτός έμειναν οι Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ (Κόπα Άφρικα), Νίνης, Χριστοδουλόπουλος (μάλλον επιστρέφει εντός της εβδομάδας με Λεβαδειακό), Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση εκτιμάει ότι περίπου 20.000 οπαδοί θα βρεθούν σήμερα στο ΟΑΚΑ και θα στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Πηγή: sport-fm.gr