«Αυτά τα γήπεδα δεν τα συναντά κανείς, ούτε στις μικρές κατηγορίες της Σουηδίας», η χαρακτηριστική ατάκα του. Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, λέγοντας:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις τέτοιου είδους ματς. Ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Μιλήσαμε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και είπαμε πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, δήλωσε: «Υπήρξε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν αγωνίστηκα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Χάρηκα το παιχνίδι σήμερα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Κρατάω τη νίκη και ελπίζω να βελτιωθώ περισσότερο στη συνέχεια».

Τέλος, ο Σουηδός αμυντικός αναφέρθηκε και στην συνέχεια του Πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Κοιτάμε την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη. Είναι άλλο ένα κομβικό ματς και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: sportfm.gr