Επιβεβλημένη μοιάζει για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι τραυματισμοί του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και του Γιόσου Σαριέγκι και το γεγονός πως ο Σεντρίκ Καντέ θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Μάλι για το Κόπα Άφρικα ανάγκασαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ζητήσει από τη διοίκηση έναν στόπερ για την ενίσχυση της άμυνας του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» φέρονται να παρακολουθούν τις περιπτώσεις του Άνχελ Ντεαλμπέρτ της Βαλένθια και του Βαγγέλη Μόρα που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη Σουόνσι.

Ωστόσο, το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι πως δεν μπορεί να διαθέσει αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος ψάχνει (σε σε Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία) μόνο για περίπτωση δανεικού παίκτη για έξι μήνες.

Όσον αφορά το αυριανό (08/01, 17:15) παιχνίδι με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, ο Φερέιρα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Καντέ και τον Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνα του «τριφυλλιού», ενώ τη θέση του Κατσουράνη θα πάρει ο Βιτόλο.

Συγκεκριμένα, το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν οι Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Καντέ, Σιμάο, Βιτόλο, Κουίνσι, Ζέκα, Κλέιτον, Λέτο. Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα οι Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος.

«Σε λίγο καιρό δεν θα είναι μαζί μας»

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μπάμπα Ντιαβαρά, όπως τόνισε ο Κάρλο Περέιρα στην εφημερίδα «Πράσινη». Ο πρόεδρος της Μαρίτιμο δεν θέλησε να αποκαλύψει αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σενεγαλέζο επιθετικό, όμως τόνισε ότι σύντομα θα φύγει από την πορτογαλική ομάδα.

«Νομίζω ότι σε λίγο καιρό ο παίκτης δεν θα είναι μαζί μας. Μιλάμε με αρκετούς σύλλογος. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο», τόνισε ο κ. Περέιρα.

Όπως γράφει η «Πράσινη», στελέχη του επενδυτικού fund που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκό έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και περιμένουν την οριστική απόφαση του Φερέιρα για να προβούν σε περαιτέρω επαφές για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr