Τέσσερις με έξι εβδομάδες είναι ο χρόνος αποθεραπείας του Μπουμσόνγκ, όπως ενημερώνει το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Ο Γάλλος αμυντικός, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε έκανε την μικροεπέμβαση όσον αφορά την ανάταξη του τρίτου δακτύλου του αριστερού του ποδιού.

Επιστροφές και χαμόγελα

Επανέρχονται στην ομάδα και μπορούν να υπολογίζονται από τον Φερέιρα οι Κουίνσι και Ρούντολφ, αφού συμμετείχαν κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης.

Ο Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Μπουμσόνγκ και τον Νίνη, ο οποίος έκανε ατομικό και αρχές του επόμενου μήνα θα είναι έτοιμος. Εντατικά προετοιμάζεται και ο Χριστοδουλόπουλος με τον Φερέιρα να χαμογελάει μετά από καιρό μια και θα έχει επιλογές στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την προπόνηση και την προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την Κέρκυρα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι, έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Πηγή: sport-fm.gr