Τι κι αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως δεν του αρέσουν οι… χειμερινές προσθήκες. Ο Ολυμπιακός κινείται δεδομένα για την απόκτηση τερματοφύλακα και οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Σηφάκη συνεχίζονται.

Η επιθυμία για συνεργασία είναι αμοιβαία, αφού ο διεθνής γκολκίπερ θέλει να επιστρέψει στο λιμάνι και οι «ερυθρόλευκοι» να ενισχυθούν με έναν Έλληνα παίκτη εγνωσμένης αξίας, ωστόσο έχει προκύψει διαφορά στο οικονομικό.

Πηγές αναφέρουν πως ο 27χρονος άσος αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του.

Σε ό,τι αφορά στο μέτωπο του ακραίου μεσοεπιθετικού, δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μετά τις 15 Ιανουαρίου.
Ικανοποίηση και πριμ…

Με τη χθεσινή νίκη επί του Ατρομήτου, ο Ολυμπιακός έφτασε τις έξι σερί νίκες με 19-0 γκολ και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού αύξησε μια διαφορά, που όμως μπορεί να εξανεμιστεί αν οι «πράσινοι» πάρουν τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που έχουν να δώσουν μέσα στον Ιανουάριο. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη, όχι όμως και για την εμφάνιση, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι πρωταθλητές θα βρουν σταδιακά το ρυθμό τους μετά τις γιορτές.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μοιραστούν το πριμ των 300.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ υπό την προϋπόθεση πως θα ολοκλήρωναν τον πρώτο γύρο με τέσσερις νίκες. Όπερ και εγένετο…

Πηγή: sport-fm.gr