Η στήλη ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει γιατί ο Σουηδός έχει προτεραιότητα στις ανανεώσεις, γιατί ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει τον Σωκράτη και πως αντιμετωπίζει τον Μανωλά.

Καθίστε να πάρω μια ανάσα, γιατί με κυνηγούσαν κάτι τύποι με άσπρα. Ευτυχώς, δεν μιλάμε για τίποτα γρήγορους, φουκαράδες ήταν. Βοήθησαν και κάτι φιλαράκια εδώ στο χωριό και τους ξέφυγα χαλαρά. Μη σας απασχολώ άλλο με τα δικά μου, πάμε στον Ολυμπιακό.

Έχετε υπόψη σας ότι στο λιμάνι δεν ασχολούνται μόνο με τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Ετοιμάζονται και για το καλοκαίρι. Και δεν μιλάω μόνο για τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν. Ενίσχυση θα έχουμε και στο κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο Μέλμπεργκ – Παπαδόπουλου δεν «σπάει» και γι’ αυτό, προτεραιότητα στις ανανεώσεις συμβολαίων έχει δοθεί στον Σουηδό. Για ένα χρόνο και όχι φυσικά με 1,7 εκατ. που παίρνει. Τέτοια λεφτά δεν υπάρχουν πια και το ξέρει ο μούσιας. Στον Πειραιά, όμως, θέλουν έναν ακόμη στόπερ πρώτης γραμμής.

Ο Μαρκάνο θα γυρίσει στη Βιγιαρεάλ και η αναζήτηση έχει αρχίσει. Επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, ο Παπασταθόπουλος παραμένει ψηλά στη λίστα. Ξέρουν καλά όμως ότι είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο. Γιατί; Διότι, ρε παιδιά, η Βέρντερ έχει την οψιόν αγοράς του και θα την ενεργοποιήσει. Κι αυτό όμως να μη γίνει, δεν θα βρεθεί ευρωπαϊκή ομάδα να δώσει το «μαρούλι»; Τα ποσά είναι μεγάλα για την Ελλάδα, όπως και το συμβόλαιο του Sokratis. Επομένως, τι να συζητάμε;

Το άλλο όνομα Ελληνα στόπερ που ακούγεται εσχάτως, είναι αυτό του Μανωλά. Παρά τη δική μου πληροφόρηση, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει ότι τον κοιτάνε για τώρα. Αν ο Κωστάκης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν τα βρει με την ΑΕΚ ή δεν «τσιμπήσει» μια καλή πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει ο νέος Τζεμπούρ…

Πηγή: sday.gr