Τις τελευταίες ώρες δεν ήταν λίγα τα σενάρια από την Ιταλία που έφερναν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση του Μαριάνο Αντούχαρ της Κατάνια. Φαίνεται όμως πως υπάρχει μια λεπτομέρεια που έγινε γνωστή, η οποία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Είτε θετικό, είτε αρνητικό.

Ο Φράνκο Κοστάντσο είναι δεδομένο, πως θα αποτελέσει, αργά ή γρήγορα, παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού με τις εμφανίσεις του δεν έπεισε ούτε τον κόσμο, ο οποίος τον «γιούχαρε» στο Καραϊσκάκη, ούτε φυσικά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έδωσε τη θέση του βασικού στον Μπάλας Μέγιερι.

Για τον λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του Αργεντινού τερματοφύλακα, με τον Χόρχε Σιτερσπίλερ να έχει κληθεί για να «τελειώσει» το θέμα.

Τώρα για το που κολλάει σε όλο αυτό ο Αντούχαρ; Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Κοστάντσο, τον Χόρχε Σιτερσπίλερ και κάτι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για άλλες σκέψεις, πλην του ότι ο εν λόγω ατζέντης θέλει να πάρει τον ένα του πελάτη και ενδεχομένως να φέρει στον Πειραιά έναν άλλο, με την ευχή, αυτός να στεριώσει!

Ο 28χρονος τερματοφύλακας (1,94μ.), που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013. Φέτος έχει 16 συμμετοχές στη Serie A με την Κατάνια όπου ανήκει από το 2009, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ουρακάν (2001-2005), Παλέρμο (2005/06 δανεικός) και Εστουντιάντες (2006-2009). Παράλληλα μετρά 8 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, αγωνιζόμενος στα δύο ματς του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Πηγή: sport-fm.gr