Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν προσδιορίσει χρονικά την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή μετά από τις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στο… λιμάνι όλο αυτό το διάστημα κάθονται με δεμένα χέρια και απλώς απολαμβάνουν την εορταστική περίοδο.

Ίσα- ίσα που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, καθώς οι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρολεύκων έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες ρίχνοντας το βάρος στην διάδοχη κατάσταση του Κοστάντσο και του Μέγιερι.

Φύγει δεν φύγει ο Αργεντινός τερματοφύλακας ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα με τους Καμενί και Κούστσακ να αποτελούν τις επιλογές από τις οποίες θα διαλέξουν.

Αυτή την χρονική στιγμή η υπόθεση του Καμενί φέρεται να έχει προχωρήσει περισσότερο σε σχέση με αυτή του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί και επίσημα προς την Εσπανιόλ ενημερώνοντας την ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Καμερουνέζο γκολκίπερ.

Το σχετικό e-mail –υποστηρίζουν οι Ισπανοί- ότι έχει φτάσει στα γραφεία, όπως ανέφερε η Μundo Deportivo, με την διοίκηση της Εσπανιόλ να είναι αποφασισμένη να παραχωρήσει τον παίκτη αλλά να μην έχει ανταποκριθεί θετικά ή αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης στην τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας της Βαρκελώνης και επιθυμεί να φύγει.

Την ίδια στιγμή δεν έχει μείνει στάσιμη και η περίπτωση του Κούστσακ. Οι Πολωνοί γράφουν για τον συμπατριώτη τους που παίζει στην Μάντσεστερ Γιουάιτεντ είναι πολύ κοντά στο να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες στην Αγγλίας οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση για δανεισμό του παίκτη με προοπτική αγοράς του στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιό του λήγει καλοκαίρι και για να ντυθεί ερυθρόλευκος θα πρέπει να υπάρξει μια συγκεκριμένη συμφωνία με την Γιουνάιτεντ η οποία θα θέλει να λάβει χρήματα.

Πηγή: sport-fm.gr