Ακόμη δεν τελείωσε καλά – καλά η αγωνιστική χρονιά, η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό ξεκίνησε «ζεστά». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γερμανικού Focus, ο Μάριο Γκόμεζ είναι ένας επιθετικός που θα απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι τους Πειραιώτες, όπως και την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Μίλαν και άλλων ομάδων.

O 32χρονος επιθετικός αυτήν τη σεζόν (που ακόμα δεν τελείωσε στη Γερμανία) σημείωσε 15 γκολ σε 32 αγώνες με τη Βόλφσμπουργκ. Οι Γερμανοί αναφέρουν επίσης την πρόθεση του Γκόμεζ να είναι στην Εθνική για το Μουντιάλ του 2018, κάτι που θα πετύχει εάν βρει μια ομάδα που του ταιριάζει και του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την ίδια ώρα, από τη Γαλλία επανέρχεται το όνομα του τερματοφύλακα της Μπαστιά, Ζαν Λουί Λεκά. Τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως ο έμπειρος γκολκίπερ έχει «γυαλίσει» στον Φρανσουά Μοντεστό και είναι ένα όνομα που θα απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» το προσεχές καλοκαίρι, έστω κι αν στον Πειραιά θεωρούν ότι ο Στέφανο Καπίνο θα πάρει τα γάντια του βασικού τη νέα σεζόν.